Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

DA52

DA52 är en stark och mycket kraftig fönster- och balkongmarkis som erbjuds i bredder upp till 700cm. Modellen är därför mycket lämplig till större fönsterpartier så som på kontorsbyggnader och offentliga utrymmen som skolor. Med modellens robusta konstruktion och möjliga storlekar i åtanke installeras DA52 nästan alltid, och med fördel, som motorstyrd markis men manuell vev är standard i grundutförandet.

Modellen har en lättmonterad öppen konstruktion, och kan med fördel utrustas med ett skyddstak i aluminium som tillval. Justerbar fjädring i fallarmarna ger optimal dukspänning, vilket medför en mycket stabil fönstermarkis. Armfästen och leder är tillverkade i strängpressad aluminium och pressgjuten zink. Profiler erbjuds i vit, silvermetallic eller svart, samt specialkulör vid förfrågan. Grundutförandet är standardfront med kappa, designfront utan kappa erbjuds som tillval. Välj mellan markisväv i akrylfiber eller screenväv med genomsikt.

  • Robust fönstermarkis med öppen konstruktion
  • Mycket lämplig till större fönsterpartier
  • Vädertålig modell med vindklassning 3
  • Manuellt manövrering standard, motorstyrning finns som tillval
  • Kan utrustas med antingen markisväv eller screenväv

Hitta återförsäljare

Här hittar du din närmaste återförsäljare av Draper® solskyddssystem.
Du kan även beställa online från några e-handlare.

Hitta återförsäljare

Bli återförsäljare

Är du intresserad av att bli återförsäljare av Draper® solskyddssystem?
Skicka en förfrågan redan idag. Vi ser fram emot att höra från er.

Bli återförsäljare