Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Vi är medlem

Svenska Solskyddsförbundet är en branschorganisation för företag verksamma som komponenttillverkare, grossister, producenter och detaljister inom solskyddsbranschen. Förbundet är rikstäckande med 90 medlemsföretag (2013) från Skellefteå i norr till Malmö i söder.

Förbundet arbetar med övergripande branschfrågor, bedriver kursverksamhet och stöttar forskning. Dessutom är förbundet aktivt i kommittéer och arbetsgrupper inom olika svenska och internationella organisationer i syfte att därigenom företräda branschen och fungera som "branschens språkrör". Förbundet fungerar även som rådgivande organ i samråd med t.ex. konsumentorganisationer vid olika typer av tvister mellan till exempel återförsäljare och kund.

Förbundet ställer mycket höga krav på såväl de företag som redan är anslutna, och på de företag som ansöker om medlemskap. För mer information finns på Svenska Solskensförbundet hemsida.

Hitta återförsäljare

Här hittar du din närmaste återförsäljare av Draper® solskyddssystem.
Du kan även beställa online från några e-handlare.

Hitta återförsäljare

Bli återförsäljare

Är du intresserad av att bli återförsäljare av Draper® solskyddssystem?
Skicka en förfrågan redan idag. Vi ser fram emot att höra från er.

Bli återförsäljare