Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Exteriört

Vårt exteriöra solskyddssortiment innehåller fönster- och screenmarkiser som lämpar sig extra bra till offentliga byggnader. Flera smarta styrningar erbjuds för uppnå den enklaste solskyddsmanövrering.

Visa

Rullgardiner - FlexShade™

FlexShade™ är ett helt nytt sortiment av screen- och mörkläggningsrullgardiner, främst anpassat till offentliga lokaler och kontor. Ett brett urval av olika modeller som kundanpassas till både små och stora solskyddsinstallationer.

Visa

Lamellgardiner

Lamellgardin är ett bra alternativ för att reglera ljusinsläpp i ett konferensrum eller kontor som har stora fönster och inglasningar. Öppna upp, stäng ute eller vinkla lamellerna för ett balanserat ljusinsläpp.

Visa

Plisségardiner

En plisségardin är inte bara vacker att se på, den gör även nytta ur ett energiperspektiv. Dels för att den fungerar som ett klimatfilter under både dag och natt, året runt. Varma sommardagar skapar den ett behagligare och svalare inomhusklimat genom att skärma av sol och värme som annars strålar in. Under vintern och kalla dagar kan plissén dras ner och därmed bidra till att behålla värmen inomhus och även förhindra kallras. På detta sätt kan du både spara energi, kylnings- och uppvärmningskostnader under både sommaren och vintern!

Välj på en rad olika modeller och en kollektion full med vävar. Perfekt för dig som letar efter maximal anpassning!

Visa

Persienner

Klassisk, tidlös med reglerbart ljusinsläpp! Finns i olika modeller från den traditionella SP25 som alla känner igen till vår nya designmodell DP25 med ett mer modernt uttryck. Persienner kan monteras både frihängande och mellan glasen.

Visa

Vävar

Nästan alla solskyddsprodukter består delvis av ett mjukt material - väven. Med våra vävkollektioner kan du experimentera och designa ett solskydd som har din personliga prägel. Bara fantasin sätter gränser!

Visa

Hitta återförsäljare

Här hittar du din närmaste återförsäljare av Draper® solskyddssystem.
Du kan även beställa online från några e-handlare.

Hitta återförsäljare

Bli återförsäljare

Är du intresserad av att bli återförsäljare av Draper® solskyddssystem?
Skicka en förfrågan redan idag. Vi ser fram emot att höra från er.

Bli återförsäljare