Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

FlexShade Medium FMD50

FlexShade FMD50 och FMD50M ­är robusta ­rullgardiner i mellanstorleksklassen, och ­tillverkas i bredder upp till 300 cm.

Det som gör FMD50-modellerna ­speciella är de dubbla vävarna, som ­erbjuder ­oslagbar sol- och ljuskontroll. Du ­kombinerar en screenväv med en ­mörkläggande dito för att filtrera skarpt ­dagsljus, skapa absolut mörker under dagtid, eller för att skänka en god nattsömn.

Du rullar smidigt upp och ned ­rullgardinen med ­medföljande ­kulkedja (FMD50), ­eller med motor (FMD50M). Kedjan ­kommer i ­samma kulör som ­täckkåpan. Radiomotor eller trådbunden motor kan väljas till (båda 230V). Vid val av trådbunden motor istället väljs styrning från ett stort utbud från Somfy eller vårt eget system Draper Controls. Integration mot externa styrsystem är enkelt, och FMD50M går lätt att integrera i redan befintligt ­system via RS232-protokoll, eller Dry Contact. Tillsammans med Draper ­Controls kan motorerna styras via en IR- eller RF-­fjärrkontroll. Gardinen ­monteras enkelt i ­fönsternischen, i taket eller mot ­fönsterkarmen.

FMD50 och FMD50M kan bli upp till
300 cm bred och 300 cm hög. Vårt ­breda ­sortiment av ­inredningsvävar har färg, ­funktion och mönster som tillför ett ­personligt intryck både i hemmet och i offentliga ­miljöer.

Se närmare i vår vävkollektion ­Everyday Life för hela vävutbudet.

  • Täckkåpor i plast
  • Dubbel väv
  • Underlist i tre varianter
  • Manövreras med kedja eller motor

Hitta återförsäljare

Här hittar du din närmaste återförsäljare av Draper® solskyddssystem.
Du kan även beställa online från några e-handlare.

Hitta återförsäljare

Bli återförsäljare

Är du intresserad av att bli återförsäljare av Draper® solskyddssystem?
Skicka en förfrågan redan idag. Vi ser fram emot att höra från er.

Bli återförsäljare