Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Innesäljare

 

Vill du vara med och skapa miljökloka och långsiktiga val för våra kunder som jobbar inom AudioVisuell-miljö och vårt andra affärsområde där vi levererar solskyddsprodukter genom återförsäljare?

 

Draper Europe har en av de finaste möjligheter man kan tänka sig. Vi håller på att växa genom att leverera hållbara och långsiktiga lösningar för att minska energiåtgång, genom att begränsa solinstrålning. Därutöver skapa förutsättningar för bra möten genom presentation med integrerad miljö.

Den största tillgången för att lyckas med detta uppdrag är kompetenta och motiverade medarbetare som alla bidrar till en hållbar framtid.’

 

Vill du vara med på resan mot ett hållbart samhälle? Sälj-teamet behöver stärkas ytterligare och därför söker Draper en innesäljare som ska arbeta mot våra befintliga och nya kunder inom våra två affärsområden.

 

Tjänstebeskrivning

Med telefon och dator som arbetsredskap kommer du jobba mot våra kunder inom båda affärsområden. Tjänsten som ordermottagare/innesäljare är administrativt och krävande med noggrannhet, tydlighet och snabbhet i processen.

Våra produkter innebär möjligheter till olika förslag anpassade efter kundens behov, där du blir den som guidar till rätt lösning.

 

 

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du tidigare arbetat med någon form av försäljning eller inom serviceyrken. Det är viktig att du trivs med att arbeta i grupp och att du är social och har lätt för att utrycka dig. Som person skall du vara entusiastisk ha ett glatt humör. Du drivs av att göra affärer, men är också glad om en kollega lyckas.

Är du en lagspelare? Vill du utvecklas inom försäljning? Tycker du om att själv kunna påverka utvecklingen av företagets riktning mot nya kundkontakter och vägledande försäljning på telefon och genom mail?

Är ditt svar JA så tveka inte att ta chansen att söka denna tjänst!Om oss

Draper Europe AB är ett företag i Draper-gruppen, med huvudkontor i Spiceland, Indiana, USA.
Vi jobbar inom två affärsområden, AV samt Solskydd där Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför varumärket ”Euroscreen” samt ”Draper Solskydd”. AV-produkter i form av filmdukar för den Europeiska marknaden samt solskyddsprodukter med ett heltäckande sortiment riktat både till privata hem men även med stort fokus på större objekt inom företagssidan. Vi har vår tillverkning och försäljning med utgångspunkt från Halmstad. Vi finns representerade i ett 15-tal länder i Europa och är idag närmare ett 40-tal anställda.
Vi på Draper Europe AB är inne i en expansiv fas och ser en stor tillväxt under kommande år.

Kontaktperson: Tomas Andersson, Sälj & marknadschef, Draper Europe AB
Tomas.andersson@drapereurope.se

Hitta återförsäljare

Här hittar du din närmaste återförsäljare av Draper® solskyddssystem.
Du kan även beställa online från några e-handlare.

Hitta återförsäljare

Bli återförsäljare

Är du intresserad av att bli återförsäljare av Draper® solskyddssystem?
Skicka en förfrågan redan idag. Vi ser fram emot att höra från er.

Bli återförsäljare