Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

FlexShade Medium FMDF50

FlexShade FMDF50 och FMDF50M ­är ­robusta ­rullgardiner i ­mellanstorleksklassen, är utrustade med dekorativa täckpaneler, och ­tillverkas i bredder upp till 300 cm.

Det som gör FMDF50-modellerna ­speciella är de dubbla vävarna, som erbjuder ­oslagbar sol- och ljuskontroll. Du ­kombinerar en screenväv med en mörkläggande dito för att filtrera skarpt ­dagsljus, skapa absolut mörker under dagtid, eller för att skänka en god nattsömn.

Du rullar smidigt upp och ned ­rullgardinen med ­medföljande ­kulkedja (FMDF50), ­eller med motor (FMDF50M). Kedjan ­kommer i ­samma kulör som täckkåporna. För en ­exklusiv känsla går även beslagen att beställa i metall. Radiomotor eller trådbunden motor kan väljas till (båda 230V). Vid val av trådbunden motor istället väljs ­styrning från ett stort utbud från Somfy eller vårt eget system Draper Controls. Integration mot externa styrsystem är enkelt, och FMDF50M går lätt att ­integrera i redan befintligt ­system via RS232-­protokoll, eller Dry Contact. Tillsammans med Draper ­Controls kan motorerna styras via en IR- eller RF-­fjärrkontroll. ­Gardinen ­monteras enkelt i ­fönsternischen, i taket eller mot fönsterkarmen.

FMDF50 och FMDF50M kan bli upp till
300 cm bred och 300 cm hög. Vårt ­breda ­sortiment av ­inredningsvävar har färg, ­funktion och mönster som tillför ett ­personligt intryck både i hemmet och i offentliga ­miljöer.

Se närmare i vår vävkollektion ­Everyday Life för hela vävutbudet.

  • Metallbeslag med täckkåpor
  • Dubbel väv
  • Täckpanel
  • Manövreras med kedja eller motor

Hitta återförsäljare

Här hittar du din närmaste återförsäljare av Draper® solskyddssystem.
Du kan även beställa online från några e-handlare.

Hitta återförsäljare

Bli återförsäljare

Är du intresserad av att bli återförsäljare av Draper® solskyddssystem?
Skicka en förfrågan redan idag. Vi ser fram emot att höra från er.

Bli återförsäljare